- Mobilland

Kako izabrati prave slušalice

U potrazi ste za novim slušalicama? Na pravom ste mestu. Pomoći ćemo vam korisnim savetima, razjasniti neke nedoumice i na kraju sigurno ćete biti sigurni da ste izabrali prave.

Idealne slušalice u koje ćeš se zaljubiti na prvo slušanje očekuju te već u bogatoj Mobilland ponudi

Tržište slušalica svakodnevno je bogatije za nove, savršenije modele koji u stopu prate razvoj tehnologije. Ljubitelji kvalitetnog zvuka imaju raznovrsan izbor i ne ...

Kako da baterija na telefonu traje duže – provereni trikovi

Sigurno znate ljude kojima uvek treba punjač. Možda ste jedan od njih i „ima li neko punjač“ je vaše srednje ime.

Kažu da je jedna od najgorih kletvi 21. veka „dabogda ti se ispraznila baterija na mobilnom telefonu“. Zaista, veoma je stresno kada se telefon ugasi, a vi očekujete važan poziv ili ste usred interesantne prepiske, gledate zanimljiv klip ili slušate omiljenu pesmu.

Trajanje baterije je jedna od važnih stavki na osnovu kojih biramo model mobilnog telefona. Iako se mobilna oprema stalno usavršava i novi modeli telefona ima ...

Kreiraj personalizovanu masku za telefon i izrazi jedinstvenost

Maske za telefon su najtraženija dodatna oprema za mobilne telefone. Nedavna istraživanja su pokazala da preko 80% vlasnika svoje mobilne telefone „oblači“ u maske i futrole.

Privatna i poslovna svakodnevica postale su nezamislive bez mobilnih telefona. U tim uređajima smeštene su važne informacije, drage fotografije – veliki deo naših života nalazi se upravo u ovim pametnim spravama.

Kada se telefon ošteti i pokvari, obično nastaje prava drama. Pored rizika da ostanemo bez važnih podataka, najnoviji modeli koštaju čitavo bogatstvo ...

Selfi štap – zabeležite svaki važan trenutak

Koliko puta ste želeli da fotografijom sačuvate neki bitan momenat, ali vam to nije pošlo za rukom? Ili ste sami i morate zamoliti potpunog stranca da vas fotografiše...nije uvek prijatno, a i nećete uvek dobiti ono što želite.

Umesto razočaranog pogleda u galeriju telefona možete biti oduševljeni svakom fotografijom ili snimkom, a rešenje je popularni selfie štap.

Selfie stick je sprava koja od kada se pojavila nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ili ga volite ili ne.

Ipak, pravi ljubitelji fotografije nikuda ne idu bez self ...