- Mobilland

Način isporuke i plaćanja

Isporuka

Proizvode iz Mobilland web prodavnice šaljemo kurirskom službom na sve adrese na teritoriji Srbije.
Isporuka porudžbina vrši se radnim danima i subotom. Cena isporuke zavisi od aktuelnog cenovnika kurirske službe koja vrši dostavu.
Rok isporuke je 7 radnih dana. Prilikom naručivanja neophodno je da ostavite ime i prezime, adresu i broj telefona, na koji će vas kurir kontaktirati nakon preuzimanja pošiljke i dogovoriti vreme isporuke.
Na osnovu broja pošiljke na sajtu kurirske službe ili pozivanjem Call centra možete pratiti status vaše pošiljke.
Kupac je dužan da prilikom prijema paketa prekontroliše njegov sadržaj u prisustvu kurira i prijavi eventualne nepravilnosti i oštećenja.

Plaćanje

Sve proizvode poručene sa našeg sajta možete platiti na jedan od tri načina:
1. Plaćanje platnim karticama

Porudžbinu možete platiti putem Interneta platnim karticama Visa, Maestro, MasterCard, Dina ili American Express koje podržavaju plaćanje preko Interneta. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

2. Plaćanje putem uplate na račun

Ovo je direktna uplata na naš račun. Kako bi uplata bila validna neophopdno je da navedete jedinstveni poziv na broj koji se generiše pri naručivanju. Uplatu na račun možete izvršiti opštom uplatnicom u najbližoj pošti ili banci.

3. Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem vrši se pri preuzimanju porudžbine i moguće je isključivo u gotovini. Kurir će vam prilikom isporuke naplatiti iznos porudžbine i troškove dostave.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).
Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Hvala Vam na razumevanju.